Het vinden van jouw stageplek begint hier!

Op deze pagina lees je alles over hoe jij een goede stageplek kan vinden. Of je dit nou zelf wil doen of met behulp van ervaren en betrouwbare bemiddelaars. 

Stagebemiddeling

Een stagebemiddelaar is iemand met ervaring en connecties in het buitenland die studenten helpt aan een betrouwbare stageplek in het buitenland. De meeste studenten die daadwerkelijk stage gaan lopen in het buitenland hebben hun stageplek gevonden met behulp van een stagebemiddelaar. 

Wij werken samen met de beste en meest betrouwbare stagebemiddelaars van Nederland. Je kunt je bij ons vrijblijvend aanmelden. Wanneer onze bemiddelaars een stageplek voor jou kunnen vinden wordt er contact met je opgenomen. 

Kijk of ons nieuwe internship matching platform iets voor jou is!Internship Matching

Schermafbeelding 2023 03 22 om 21.04.21

Zelf een stageplek zoeken

Sommige studenten kiezen er voor om zelf op zoek te gaan naar een leuke en uitdagende stageplek. Hier is niets mis mee maar uit ervaring blijkt dat het vaak lastiger is dan veel studenten denken. Er komt veel bij kijken voordat je uiteindelijk het contract ondertekent en je vlucht kunt gaan boeken. Mocht je toch zelf een stageplek willen vinden geven we je tips en tools op de onderstaande pagina. 


Zelf een stageplek vinden